Visul lui Ionica

Oamenii viseaza de cand sunt mici copii, pana la moarte. Drumul de la vise la transpunerea lor in practica este insa lung si anevoios. De multe ori chiar cei mai apropiati din jurul nostru ne aduc cu picioarele pe pamant, omorandu-ne visele.

Cu toate piedicile ce apar in cale, daca avem obiective clare si ne pastram focusul, fara sa tinem cont prea mult de parerile celor din jur, in cele din urma vom izbandi.

Povestea dezvolta capacitatea copiilor de a intelege obiectivele ce apar in viata noastra si nevoia unui plan de actiune. De asemenea le arata celor mici mijloacele de crestere a unei afaceri cu ajutorul oamenilor. 

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Ilustrațiile grafice pentru fiecare cadru și lectura caldă dau posibilitatea fiecarui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv. 

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 6 si 10 ani.

More by Infomedia Pro