Invataturile zidarului Petre

Oamenii au gasit in timp mai multe metode de a castiga bani. De la munca fizica la negustorie sau de la cultivarea pamantului la cresterea animalelor toate pot genera venituri.

Un numitor comun au insa toate acestea atat in basme cat si in lumea reala - munca asidua si capacitatea de adaptare. Toate povestile de succes ale omenirii au la baza perseverenta.

Aplicatia dezvolta orientarea copiilor catre valori autentice. Atitudinea pozitiva, disciplina, optimismul si etica sunt valorile oricarei persoane care a atins prosperitatea si trebuiesc sadite de mici in copii nostri.

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Ilustrațiile grafice pentru fiecare cadru și lectura caldă dau posibilitatea fiecarui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv. 

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 6 si 10 ani.

More by Infomedia Pro