Zidarul Petre si Banutul intelept

Majoritatea oamenilor muncesc mai mult de  50 ani. Spre finalul vietii constata ca au agonisit doar o casa si o masina si daca nu mai muncesc trebuie sa se multumeasca cu pensia de la stat.

Regula de baza in ce priveste generarea bogatiei este “Plateste-te pe tine mai intai” Asta inseamna ca din tot ceea ce castigi trebuie sa pui deoparte 10% pentru a-ti asigura un viitor prosper. Este vital pentru fiecare copil sa invete acest lucru de la o varsta cat mai mica.

Aplicatia va ajuta copii sa isi faca planuri financiare, sa inteleaga faptul ca bogatia si prosperitatea nu sunt o intamplare, ci un rezultat al unui plan si a unor actiuni clare. 

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Ilustrațiile grafice pentru fiecare cadru și lectura caldă dau posibilitatea fiecarui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv. 

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 6 si 10 ani.

More by Infomedia Pro