Cand voi mare voi fi...BOGAT

Oamenii in general si copiii in mod special isi doresc jucarii.  Mai apoi, isi cauta explicatii sau scuze pentru ca nu le pot obtine. Altii mai indrazneti nu contenesc sa caute variante de a avea jucariile cu pricina.

Orice sursa de venit ar alege oamenii in viata capacitatea de a comunica eficient si de a influenta este cruciala in ce priveste venitul obtinut. Pe scurt daca vor sa fie prosperi oamenii trebuie sa stie sa vanda. 

Aplicatia dezvolta abilitatea de a face calcule simple de natura comerciala si familiarizeaza copilul cu notiunile de cost si profit. O alta componenta educativa este legata de abilitatile de vanzare pe care fiecare adult ar trebui sa le aiba pentru a-si creste veniturile.  

Scopul principal al seriei de povesti de educatie financiara “Cand voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aiba spirit antreprenorial și să investească intelept si cu iscusință banii, fiind în același timp si generoși.

Ilustrațiile grafice pentru fiecare cadru și lectura caldă dau posibilitatea fiecarui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv.

Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.

Pentru copii intre 6 si 10 ani. 

More by Infomedia Pro