“CÂND VOI FI MARE VOI FI... BOGAT”
Există cel puțin două variante de a crește copii prosperi. Prima și cea mai ușoară este să ne transformăm în sponsorii lor și să le asiguram tot ce iși doresc, fără ca ei să fie nevoiti să facă ceva. A doua variantă, mai dificilă, dar mai benefică, este să-i învățăm principiile de dobândire a prosperității și modul în care funcționează economia și finanțele.
Scopul principal al seriei de povești de educație financiară “Când voi fi mare voi fi... BOGAT” este să construiască la copii comportamente financiare sănătoase care să-i ajute în viitor. Să-i învețe să economisească, să aibă spirit antreprenorial și să investească înțelept și cu iscusință banii, fiind în același timp și generoși.
Ilustrațiile grafice pentru fiecare cadru și lectura caldă dau posibilitatea fiecărui copil să înțeleagă povestea indiferent de canalul de comunicare preferat de acesta, vizual sau auditiv.
În varianta “start” de utilizare a aplicației copilul poate derula înainte și înapoi paginile povețtii întocmai ca într-o carte tipărită.
Varianta „autoplay” de lectură a poveștilor oferă părinților posibilitatea să oprească derularea poveștii pentru a oferi explicații copiilor sau să răspundă intrebărilor adresate de copii.

---- Povestea “Recâștigarea bogăției” -----
Toate resursele sunt la îndemâna noastră, însă majoritatea oamenilor văd în jurul lor numai probleme și obstacole. Cum depășim situațiile de criză pentru a deveni mai puternici și mai înțelepți financiar aflăm de la eroii pricipali ai poveștii: Alexandru și prințesa Generozitate.
Aplicația dezvoltă spiritul de economisire și chibzuință la copii cu vârste între 5 și12 ani. De asemenea antrenează capacitatea de schimbare și adaptare la noi condiții. Scopul aplicației este să orienteze copilul spre crearea de plus valoare în direcția dezvoltării personale și adaptării sociale.
Mesajul cheie pe care îl transmite povestea este că nu există resurse infinite și numai oamenii pot genera bunăstarea și prosperitatea personală.
Acest program îl va ajuta pe copilul tău să-și dezvolte spiritul antreprenorial.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****
Conţinut educaţional
Distractiv și educativ
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru dipozitive mobile.
Pentru copii între 6 și 10 ani.

More by Infomedia Pro